Behandlingar

Thaimassage
Traditionell thaimassage ges vanligen med kläder på och utan olja. Denna massage brukar beskrivas som en blandning av akupressur och yoga med djupgående muskelmassage.

Oljemassage
Detta är en mjukare variant av thaimassage. Oljan som används hjälper till att mjuka upp och läka huden.

Fotmassage
Detta är en massage av fötter och ben med hjälp av olja och varma krämer. Massören jobbar med sina fingrar och med hjälp av en liten träpinne ges zonterapi.

Ryggmassage
Denna massage fokuserar på baksidan av kroppen, såsom rygg, nacke, axlar, skuldror, armar och huvud. Massagen sker med hjälp av olja och varma örter.

Massage för gravida
Används främst för att lindra trötthet och stress och påverkar inte det ofödda barnet negativt. Olja används för att massera in näring åt huden. OBS! Först när graviditeten gått in i månad fem kan massage ges.

Massage efter förlossning
Massagen sker med varma oljor och örter som gör att huden drar ihop sig och blir spänstig igen. Det är möjligt att återuppta massagen edan efter sju dagar efter förlossning. Vid kejsarsnitt bör det gå 45 dagar innan första massagetillfället.

Ansiktsmassage
Zonterapi där viktiga punkter i ansiktet masseras med en kräm. Det hjälper till att minska spänningar och fördröjer att huden i ansiktet ldras.

Det är viktigt att du som kund berättar för massören om det är något speciellt område som är spänt eller som det gör ont i.

Copyright © 2016-2019 champoothaimassage.com All Rights Reserved.